INFO

MI SMO RADIO - TELEVIZIJA CORONA
RADIO-TELEVIZIJA CORONA je prva privatna radio i prva i jedina televizijska stanica u Baru.

Emitovanje radijskog programa u Baru je pocelo 08.avgusta 2000.godine, a televizijskog programa na isti dan, ali 8 godina kasnije,08.avgusta 2008.godine.
Važno je napomenuti da je RADIO CORONA prije toga sa uspjehom emitovao program u Prištini, skoro do kraja 1999.godine,  kada je zbog poznatih dogadjaja na Kosovu i Metohiji morao da bude dislociran.
RADIO CORONA emituje svoj 24-casovni program na cetiri frekvencije:

  • Bar 88,9MHz FM Stereo
  • Podgorica, Danilovgrad  91,5MHz FM Stereo
  • Budva 103,8MHz FM Stereo
  • Ulcinj 105,6MHz FM Stereo,

cime je postignuto da je program radija CORONA dostupan slušaocima na skoro citavom Crnogorskom primorju i centralnom dijelu Crne Gore, ukljucujuci i Glavni grad, Podgoricu.
Za kratko vrijeme, postali smo jedna od najslušanijih radio stanica u Crnoj Gori, o cemu govore brojna istraživanja eminentnih Agencija, a svoj interes za marketinšku promociju putem radija CORONA su prepoznale brojna preduzeca i  brendovi, kako iz Crne Gore, tako i iz okruženja.
2008.godine, kao logican slijed razvoja jedne medijske kuce, pocela je sa radom prva i jedina televizijska stanica u Baru, TELEVIZIJA CORONA.
Svjetski trendovi se stalno mijenjaju, i to veoma brzo. TELEVIZIJA CORONA, osluškujuci ritam modernog doba i standarda u svjetskom i Evropskom medijskom prostoru, opremljena je i potpuno spremna za digitalno emitovanje programa, sa najboljim kvalitetom slike i tona.
Ambiciozni planovi ne dozvoljavaju nam da budemo zadovoljni trenutnom pozicijom. Svjesni smo svojih mogucnosti i potencijala, a želimo i možemo dalje, da sa visokokvalitetnim, raznovrsnim i modernim programom koji cemo ponuditi gledaocima, možemo da postignemo mnogo.
MJESTO BROJ 1 U SRCU NAŠIH SLUŠALACA I GLEDALACA, NAŠ JE CILJ
VAŠA RADIO- TELEVIZIJA CORONA

    Copyright (c) rtvcorona.com. All rights reserved. Design by MNDizajn .